krestty

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by krestty

  1. Firstable, thanks for help @IG-88 I could finally, one of the time I restarted and try again, "reinstall" the system. However, it was keeping the personal data. I tried to create again all the users but was a mess (on the system, mixing data) Now, reset the system. Now, the Nuc is shutdown sometimes due to heat control. Any ideas or recommendations?
  2. Trying migration option (again), is the same for Reinstallation. I think was removed the basic files with the last actions. So blocked on it now. I cannot reach login screen anymore. How to do a fresh install (if there is no other option)? any recommendation @IG-88?
  3. I chose to try this one @IG-88 Doing a "reinstallation" with the DSM_DS918+_25426.pat file. It starts the process, over 34-40%, returns to the "migrate" or "reinstall" screen and shows the following message: Failed to install the file. The file is probably corrupted. (13) Trying with the latest version (not included a pat file), the same but shows the following message: Failed to download the DSM installation file. Please check the network connection and try again. (46) Any ideas? I don't mind even to lose the data. Like a fresh install if there is not option. Thanks in advance
  4. No Email notification enabled either, so really stuck. Thinking about to restore or reinstall in any way but not sure about how and the consequences. I'd like not to lose the data but I have a backup. Don't mind if I have to restart from scratch but with the DSM 6.2.3 of course
  5. Hello, it looks the Legacy mode doesn't work for me. However, I could start the process with the loader 1.04b. I migrated it (not reinstalled). So thanks for that @IG-88, I could make progress. The bad news, the 2 factor authentication was enabled. Now, trying to connect/login, the Synology tells me that the 6-digit code is incorrect (but is not true) I don't have the SSH enabled. So, now I have the installation/migration done but I cannot access to the Synology. That makes me crazy! Looking for a solution for this (not found yet)
  6. Hello, don't know if someone can help me. Because with the previous version 6.1.7 was working perfectly fine. For the 6.2.3 there was not expected a driver problem or anything but now, I cannot see it starting with the new version. Tried with the extra.lzma on Jun 1.03b and with the extra3615_v0.11_test. I installed the 6.2.3 using the own Synology assistant and reboot with the USB/loader but I cannot see nothing started, even nothing in the LAN using find.synology.com. I attached my report on the Update topic. Any ideas? Something to try? Thanks in advance Hardware info: Installation type: BAREMETAL - Nuc7i5BNB (J3144-303) | Intel i5-7260U | 16 GB RAM | Ehternet Intel I219V Gigabit
  7. - Outcome of the update: FAILED - DSM version prior update: DSM 6.1.7-15284 - Loader version and model: JUN'S LOADER v1.03b - DS3615xs - Using custom extra.lzma: See addittional comments - Installation type: BAREMETAL - Nuc7i5BNB (J3144-303) | Intel i5-7260U | 16 GB RAM | Ehternet Intel I219V Gigabit - Additional comments: Tried with the extra.lzma on Jun 1.03b and with the extra3615_v0.11_test. I installed the 6.2.3 using the own Synology assistant and reboot with the USB/loader but I cannot see nothing started, even nothing in the LAN using find.synology.com.