fufik65

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fufik65

  1. to pippopluto9393 again check the settings DSM and S99 ZZZ Shutdown script
  2. server starts approximately 20 seconds eth0_wol_options="g" working for me
  3. Hi, for nanoboot menu_nano.lst kernel /zImage ihd_num=0 netif_num=4 sn=B3J4N02105 vid=0x0EA0 pid=0x2168 loglevel=0 vga=0x305 rmmod=r8169 insmod=r8168 wol_enabled_options="g"
  4. I ordered this picopsu: http://www.aliexpress.com/store/product ... 81097.html
  5. Yes, but it does not work Hauppauge dvb-t card:-)
  6. About WOL I tried Gnoboot, WOL works .... but unfortunately not Nanoboot
  7. Bios 1.30 version available http://www.asrock.com/mb/Intel/Q1900-IT ... ad&os=BIOS
  8. It is equally good result,tomorrow buy picopsu 80Watts.Satisfaction with motherboards and test results?
  9. Wau:-)...when unplug vga,mouse and keybord,consumption drops?
  10. If you use picopsu, the result would be even better ... 5-7 watts.
  11. which method you measure the consumption?'re wattmeter? consumption would be interested in me as well
  12. Hello tomcarmen, bios setting is very easy,latest version 1.20.ADVANCED-SUPER IO CONFIGURATION..disable serial ans paraller port.ADVNACED-USB COnFIGURATION...all enable.BOOT-CSM...enable and all set to LEGACY.Good luck
  13. I watch the progress, excellent work
  14. Hello tomcarmen, I bought GIGABYTE J1800N-D2H, but I could not get USB ports Xpenology, I tried various settings and BIOS version. I went back to the seller and bought Asrock Q1900-itx.Motherboard is fully functional, USB2, USB3, WOL.I test Nanoboot x86 (DS214 +) and x64 (DS3612xs), all working.Excelent board not only for Xpenology.