• Announcements

    • Polanskiman

      DSM 6.2-23739   05/23/2018

      This is a MAJOR update of DSM. DO NOT UPDATE TO DSM 6.2 with Jun's loader 1.02b or earlier. Your box will be bricked.  You have been warned.   https://www.synology.com/en-global/releaseNote/DS3615xs

Freezer

New Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Freezer

  • Rank
    Newbie
  1. Currently running DSM 5.0-4493, whats the best way to get to Update 1 ?
  2. Dear all, im was running DSM 5.0-4482 with nanoboot on my ESXI. I have three Disks: 1. IDE with VMDK Nanoboot 2. 16GB for System 3. 2TB RAW Device Map But i decided to Upgrade to 4493. So this were the steps: I uploaded the new Boot VMDK, deleted the old one, attached the new one as IDE. During boot i choose "Install/Upgrade". I followed the instructions on the Web Gui and uploaded the 4493 PAT File (original from Synology) to "migrate". During the Upload my Computer(Laptop) is getting a "Bluescreen" so I think the Upload was not complete. Very strange my Thinkpad T530 is never getting a Bluescreen before So I restarted the VM, and started the Upload a second time. At 55% it stucks with "unknown ecception". Than i tested to use my old existing 4482 VMDK to boot (to look if it works) --> It works Than i attached again the 4493 VMDK and booted it normaly. --> It also works. Also my GUI says that i am on Version 4493, but i'm not shure if this is true. Any way to check the "true" version that is currently running? Any advises what I should do now? Other Question: Is it possible to reinstall the whole System without deleating mit 2TB drive? Very happy if i can get Help
  3. Dear all, im was running DSM 5.0-4482 with nanoboot on my ESXI. I have three Disks: 1. IDE with VMDK Nanoboot 2. 16GB for System 3. 2TB RAW Device Map But i decided to Upgrade to 4493. So this were the steps: I uploaded the new Boot VMDK, deleted the old one, attached the new one as IDE. During boot i choose "Install/Upgrade". I followed the instructions on the Web Gui and uploaded the 4493 PAT File (original from Synology) to "migrate". During the Upload my Computer(Laptop) is getting a "Bluescreen" so I think the Upload was not complete. Very strange my Thinkpad T530 is never getting a Bluescreen before So I restarted the VM, and started the Upload a second time. At 55% it stucks with "unknown ecception". Than i tested to use my old existing 4482 VMDK to boot (to look if it works) --> It works Than i attached again the 4493 VMDK and booted it normaly. --> It also works. Also my GUI says that i am on Version 4493, but i'm not shure if this is true. Any way to check the "true" version that is currently running? Any advises what I should do now? Other Question: Is it possible to reinstall the whole System without deleating mit 2TB drive? Very happy if i can get Help