Jayesh

Transition Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jayesh

  1. I was having issue with the modded bios.
  2. I removed it from Hardware & Power -> Power schedule.
  3. I am using HP microserver n54l. It has option for password protecting the bios. Not sure if thats what fixed the issue, as i did few steps as mentioned in the previous post of mine. But now it doesnt reset .
  4. I had the same problem with my n54l and xpneology. I had auto shutdown\powerup configured and every time the system starts the date and other settings for achpi settings were getting overwritten. I was trying few things together but seems like the issue is resolved after that. Not exactly sure which one of the below action resolved the issue. 1. I deleted the power options for shutdown\powerup. 2. Made changes to .conf file for WOL. 3. Made changes to the conf files for eSata changes. 4. Made bios password protected. Now i dont have the bios reset issue . trying to fix couple of other issues and i am done 1. WOL works within my home network but not from outside the network. 2. eSata got identified after the conf file changes but it made my sata hdd connected (volume2) not recognize even though the hdd is detected in bios and all settings are proper. xpneology was not detecting the hdd connected to the sata port. So i had to revert the esata conf changes for hdd to detect in xpneology. Jay
  5. I had the same problem with my n54l and xpneology. I had auto shutdown\powerup configured and every time the system starts the date and other settings for achpi settings were getting overwritten. I was trying few things together but seems like the issue is resolved after that. Not exactly sure which one of the below action resolved the issue. 1. I deleted the power options for shutdown\powerup. 2. Made changes to .conf file for WOL. 3. Made changes to the conf files for eSata changes. 4. Made bios password protected. Now i dont have the bios reset issue . trying to fix couple of other issues and i am done 1. WOL works within my home network but not from outside the network. 2. eSata got identified after the conf file changes but it made my sata hdd connected (volume2) not recognize even though the hdd is detected in bios and all settings are proper. xpneology was not detecting the hdd connected to the sata port. So i had to revert the esata conf changes for hdd to detect in xpneology. Jay
  6. I had the same problem with my n54l and xpneology. I had auto shutdown\powerup configured and every time the system starts the date and other settings for achpi settings were getting overwritten. I was trying few things together but seems like the issue is resolved after that. Not exactly sure which one of the below action resolved the issue. 1. I deleted the power options for shutdown\powerup. 2. Made changes to .conf file for WOL. 3. Made changes to the conf files for eSata changes. 4. Made bios password protected. Now i dont have the bios reset issue . trying to fix couple of other issues and i am done 1. WOL works within my home network but not from outside the network. 2. eSata got identified after the conf file changes but it made my sata hdd connected (volume2) not recognize even though the hdd is detected in bios and all settings are proper. xpneology was not detecting the hdd connected to the sata port. So i had to revert the esata conf changes for hdd to detect in xpneology. Jay