jordynegen11

Transition Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jordynegen11

  • Rank
    Newbie
  1. - Outcome of the update: SUCCESSFUL - DSM version prior update: DSM 6.2.1-23824-1 - Loader version and model: JUN'S LOADER v1.04b - DS918+ - Using custom extra.lzma: NO - Installation type: BAREMETAL - Gigabyte B450 (AMD Ryzen 3600) - Additional comment: reboot required
  2. You should use the new juns loader 1.04b
  3. Hi, I'm using juns loader 1.04b (DS918+) and I want to use the m.2 connection on my motherboard to add nvme cache to my HDD pool. The problem is synology does not detect my Samsung 960 EVO 250GB. A regular M.2 SATA SSD is working without problem, but when I switch to a Samsung 960 EVO synology does not detect is. Via SSH I can mount the NVMe SSD and the drive is detected but synology does not show it in the DSM: root@FinalhostingNAS:~# nvme list Node SN Model Namespace Usage Format FW Rev ---------------- -------------------- ---------------------------------------- --------- -------------------------- ---------------- -------- /dev/nvme0n1 S3ESNX0JB02023B Samsung SSD 960 EVO 250GB 1 5.15 GB / 250.06 GB 512 B + 0 B 2B7QCXE7 Does anyone know how to fix it?
  4. Hi, Last week I switched from a Intel i3-8100 to my new AMD Ryzen 3600 CPU. But since then I can't run virtual machines anymore in the VMM. I already found out that there is no AMD svm driver (kvm-amd.ko) present in juns loader 1.04b. Is there a way to fix this?