adicontakt

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About adicontakt

  • Rank
    Junior Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Sir, seems to be my mistake, I found that my usb was not proper inserted, When i plug it out to reinstall I see that. Now the System is working fine.
  2. Hello guys, I am asking for your help again Everytjing was just fine till last nigjt. I was installed ds finder on anther phone and click on the update aplication Now my xpenology is dead. How to recover my data? Is ok to build another usb stick (with the hdd ejected) and after the boot to plug in the hdd?
  3. adicontakt

    Totally new

    I was having the same problem , with DS3615xs 6.1 Jun's Mod V1.02b and DSM_DS3615xs_15284 , everything work flawless read here
  4. working perfect on Packard Bell Imedia S I3616 NL  and DS3615xs 6.1 Jun's Mod V1.02b and DSM_DS3615xs_15284 10x
  5. Finally I configured the NAS like i was planned to do The "thing" is working fine , and the DS Storage app is marvelous The only thing I can"t do is WOL , I was reading some threads in here but I am afraid that I will brick my NAS
  6. But now I didn t ask for some help It was just a remark I didn t want to understand that if I installed the dsm now I don t wanna post Just saying it is a busy time of the year for me If you want you can delte the early post. I wasn t intended to be mean
  7. I don"t have enough time to complete all the settings , I am very busy at work and at home
  8. to be honest sir , I was looking for synology drive i see this version have synology drive so I don"t wanna try 6.2, now the NAS check the drive , it ill be a long process but I will have more questions for you guys i wanna acces the NAs over the web , put a plex server and so on but step by step
  9. put DS3615xs 6.1 Jun's Mod V1.02b and DSM_DS3615xs_15284 it works how can update to 6.2?
  10. In bios on boot menu I have boot: 1:{removable device} 2:{uefi : removable device} 3:dvdrom and so on I booted from both option , is the same situation now I will try testing with DSM 6.1 / 3615.
  11. On windows both NIC work fine. Until now I used uefi And yes, i rezerved an ip for mac I will try with your indication
  12. unfortunally ,no in router or in the network scanner , i don:t see DiskStation i only see my devices who are connected: 2 phones , one tv , my pc I even asign an static Ip in dhcp
  13. i put the intel card , now when I search to find the NAS , the green led is blinking but stil doesen"t find the NAS
  14. Now I am at work, i find an intel network card but is an mini pciex, and i don t know if i have this kind of port on motherboard ( i think it is a regula pcie port) I will keep digging