wirdo

Transition Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About wirdo

  • Rank
    Newbie
  1. I have done several builds based on Realtek network chips and haven't run into any issues so far. If you have the hardware go with a spare disk and test it beforehand.
  2. Hello, My apologies if this isn't the correct thread for this question. I'm currently running a custom build Xpenology system with the following hardware: CPU: Intel Core i3 7100T RAM: 1x8GB DDR4 HDD: 4x2TB Since I keep doing more and more with the system I'm missing a bit of CPU power. I have an i5 6400T laying around his which is available for the upgrade. My concers are regarding the single thread performance of the i5 because I'm also running plex (usually 1x1080p stream) I've attached a couple images to share the project as well
  3. - Outcome of the update: SUCCESSFUL - DSM version prior update: DSM 6.2.2-24922 - Loader version and model: Jun v1.04b - DS918 - Using custom extra.lzma: NO - Installation type: BAREMETAL - ASUS H110I-PLUS with Intel i3 7100T (onboard NIC) - Additional comments: reboot required
  4. wirdo

    DSM 6.2 Loader

    That was the solution on the disk part indeed. I was able to migrate to the new version. DSM started fine but after a minute of 2 the system becomes unreachable (not even a ping) rebooted but same issue again after 2 minutes. Reverted back to 6.1.7 now
  5. wirdo

    DSM 6.2 Loader

    Thanks! Would that be possible without having to reinstall?
  6. wirdo

    DSM 6.2 Loader

    I'm running an Dell T110 II with 4 HDDs in ATA mode on DSM 6.1 with jun's loader. I tried to use the new loader for 6.2 and it shows up on find.synology just but but when selecting it shows no hard disks. Does anyone have any idea?