Servman

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Servman

  • Rank
    Newbie
  1. Hi @IG-88, Sorry for the lack of info The Dell is running the duo core 2 CPU with 8 gig of ram. How would I find out what chip the RAID card is using? I know the card works with windows and ubuntu 16.04? Regards And think you for your help.
  2. Hi All, Hope some one can help. I'm using a Dell Optiplex 380 with DSM 6.1 as i'm not able to upgrade to DSM 6.2 as no HDD Drive support as yet. i have a Astrotek AT-CPASA-1 IDE-SATA PCI 2xSATA 1xeSATA 1xIDE card with a 1tb HHD attached but Xpenology is not able to see the HDD. i'm sure it is a drive issue, but i hoping some one will be able to help with where i'm able to get the drivers from, but i do still have the cd that it come with and now to get it working with Xpenology? Regards
  3. Servman

    DSM 6.2 Loader

    Have tried the new DSM 6.2 Loader on a Dell Optiplex 380 and it stats not hard Drives applied but DSM 6.1 loader works fine.
  4. Hi @Polanskiman please see the new log attached. dmesg
  5. Hi @IG-88 I had applyed your extra.lzma and it has fixed the issue, looks like it was a driver issue . Thank you fo all your help.
  6. Hi@rungkit i have made sure i added the MAC to the boot loader and i checked it twice, and the card lights up.
  7. i think i will try your drive pack and i will disconnected one cable at a atime and see if the Syno finder see the DMS an let you know for sure, which one is having the issue.
  8. i would think so as well but i will try your drive pack anyway and see what happens i will let you know how i go. form what i can tell the Asus network card is work and seen in DSM and i'm pretty sure that the TP-link card is the one that is not seen in DSM, as it all work when i was using FreeNas. so not sure.
  9. Hi @IG-88 I was only able to get the log last nigh ti have not change over to you new driver pack i hope to do that tonight. the motherboard is an Asus M4A78LT-M LE once updated i will provide the logs again, hope that will fix my issue. And thank you in advance for all your help.
  10. I have uploaded a copy of the log file dmesg
  11. @IG-88 i have found the post regarding the extra.lzma, i will try the extra.lzma for ds3615 v4.7 and let you know as well.
  12. Hi @IG-88 Thank you for your reply, is there any chance you could provide the link to the extra.lzma file or post? or point me in the right direction. i will have a look at the logs tonight and post the output.
  13. Hi All, I'm new to Xpenology and DSM-6.1. I have a Network card issue i have a TP-Link Model No: TG-3468 PCI-Express, and DSM-6.1 dose not see the card, i have added the MAC address to the 1.02b-Loader- synoboot.img as per the instruction. Hardware Spec: AMD Phenom II 8Gig ram i was just hoping for some help in getting the card working as i would like a Bonded network. I'm using DS3615xs. Regards