x01015918

Members
  • Content Count

    56
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

x01015918 last won the day on January 30

x01015918 had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

About x01015918

  • Rank
    Regular Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. SMB read/write speeds improved from 30-70 MB/s to 90-110 MB/s
  2. J4205-ITX DS918+ Jun's Mod V1.04b dd bs=1M count=1k if=/dev/zero of=/dev/null | md5sum d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e - 1024+0 records in 1024+0 records out 1073741824 bytes (1.1 GB) copied, 0.164326 s, 6.5 GB/s
  3. hi, don't assume all issue are related, could be just a faulty plex install or upgrade, I prefer in between testing iterations to format the drive just to get a consistent behavior.
  4. 1.80, with specter and meltdown on, should I expect big difference in performance if I disable meltdown?
  5. hi, Both works for me, booting headless or unplug the monitor after you have everything set up. I find it hard to recommend this board, generally I find it hard to get a consistent behavior out if it. currently I have gigabyte 1037u that is working 24/7 for 5 years no problem, this one I'm still testing. on J4205 hw transcoding still buffering in Videostation but In Plex seem to work ok . I'm currently checking why transfer rates are inconsistent sometimes. With all this said if you need hw transcoding or you try to get as close as possible to the real DS918, DS1019, DS619slim, apollo lake boards are your best bet. Maybe Gigabyte has a better implementation with GA-J3455N-D3H if you can find one.
  6. ok.. I will test myself if performance improve on ds3615, I tested burst performance like this echo "0" > /sys/devices/system/cpu/cpufreq/boost dd if=/dev/zero bs=1M count=1024 | md5sum echo "1" > /sys/devices/system/cpu/cpufreq/boost dd if=/dev/zero bs=1M count=1024 | md5sum
  7. I have 1.04b, for is showing the correct temp once is over 40
  8. that is the point changing /sys/module/i915/parameters is not working by grub args, and the insmod i915.ko modeset=1 works only until reboot. this one also is not working root@DS918:/lib/modules# echo "1" > /sys/module/i915/parameters/modeset -ash: /sys/module/i915/parameters/modeset: Permission denied
  9. Hi, I was trying to test couple module parameters for i915 but they are not picked up if set in the grub.cfg as extra_args. I could do it this way but it's not persistent after reboot cd /lib/modules rmmod i915 insmod i915.ko modeset=1 Can anyone help me with a permanent solution?
  10. if you keep digging on the forums a lot of people complain about the board and most have different heretic behavior, like this guy have even weirder issues on windows, somehow it explains why we notice different behavior with the same boot image or extra
  11. I will try and update the chip firmware this weekend. https://rewster.uk/2017/02/12/asrock-j4205-itx-issues-that-intelasrock-need-to-fix/