ziomekdjpl

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ziomekdjpl

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hey i have xpenology on micro gen8 and it works very well few years My second NAS is DS412+, for now its down. From Console i have Shell EFI. I get out flash from motherboard and connect to usb. I can see this flash in OS. When I reconnect flash to front USB, NAS still dont see it. So, i made pendrive with PID/VID F400, made Acronis backup flash sector by sector and backup to pendrive. Now i see this on console: Boot Options : ------------------------- [ 1 ] - EFI Internal Shell [ 2 ] - EFI USB Device ------------------------- Boot fr
  2. I login via serial, i see my volume1, so the problem is with network. this is ifconfig: Its look ok
  3. hey, i have gen8, loader 1.03b, its works well a lot of time. 2 days ago its shutdown. Today i power on it but i cant ping it. i see on iLO that its boot up good. I SSH to iLO and turn on virtual serial and i see that: RAID damaged? Whats happend? Im afraid of my data is lost
  4. More info from LOG: 2017-05-05T13:50:47+02:00 serwer synoscgi_SYNO.Core.Package.Installation_1_install[17881]: resource_api.cpp:163 Acquire service-cfg for transmission when 0x0001 (done) 2017-05-05T13:50:49+02:00 serwer [ 1640.349913] init: pkgctl-transmission pre-start process (18079) terminated with status 1 2017-05-05T13:50:49+02:00 serwer synoscgi_SYNO.Core.Package.Control_1_start[17881]: servicecfg_internal_lib.c:187 Failed to start job [pkgctl-transmission][0xD900 privilege.cpp:60] 2017-05-05T13:50:50+02:00 serwer synoscgi_SYNO.Core.Package.Control_1_start[17881]: service_initjob
  5. Hey I have problem with transmission. I install it from http://packages.synocommunity.com. When i try to start it its failed. In dmesg i have: process terminated with status 1 I add account transmission with administrator rights, nothing change. anybody try to start this package?
  6. Its work for me too, thanks!
  7. On my 6.1.1-15101 i have loop: dmesg Jan 1 13:42:55 getty[14056]: console: TCGETS: Input/output error^M Jan 1 13:43:05 getty[14057]: console: TCGETS: Input/output error^M Jan 1 13:43:15 getty[14059]: console: TCGETS: Input/output error^M Jan 1 13:43:25 getty[14060]: console: TCGETS: Input/output error^M Jan 1 13:43:35 getty[14061]: console: TCGETS: Input/output error^M Jan 1 13:43:45 getty[14063]: console: TCGETS: Input/output error^M Jan 1 13:43:55 getty[14064]: console: TCGETS: Input/output error^M Jan 1 13:44:05 getty[14065]: console: TCGETS: Input/output error^M
  8. Thanks for that but I think to wait for new loader from jun, after that i could access my data without loosing everything, isnt it?
  9. Hey Can someone tell me how i can downgrade 6.1.1-15101 to DSM 6.0.2-8451 Update 11 ? Without loosing DATA! I need to edit /etc.defaults/VERSION and then put my new USB with jun's mod 1.01?
  10. With v1.02 i cant install update 1, I have error 13
  11. Cant migrate to 3617xs with 1.02a2, Error 13 In this situation I need waiting for futher upgrade DSM? in LOG i see this: console: TCGETS: Input/output error^M
  12. I made a mistake, i migrate from DSM 6.0.2-8451 Update 11 to 6.1.1 with 15101. Now, my DSM not starting. I cant downgrade to 15047, any idea? I have HP gen8 DSM dont work any more with DSM 6.0.2-8451 Update 11, im scary..