D.S

Transition Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About D.S

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. - Outcome of the installation/update: SUCCESSFUL - DSM version prior update: DSM 6.2-23739 Update 2 - Loader version and model: JUN'S LOADER v1.03b - DS3617xs - Using custom extra.lzma: NO - Installation type: i5 Baremetal - Additional comments: None
  2. D.S

    DSM 6.2 Loader

    Someone said if chose legacy boot in BIOS can solve the issue, you can try it.
  3. D.S

    DSM 6.2 Loader

    Thank you Jun! but the Lan on GA-Z170N-WiFi didn't work, if back to 6.1 loader, everything work perfectly.
  4. There is no such thing as a force reinstall menu line. You either have a Force Install menu line or a Reinstall menu line. In v1.02a2 you don't even have a Force install. There only is a Reinstall menu line. Can you please explain in detail how you proceeded? I am unable to replicate what you did and I don't see anyway to update 6.1 to 6.1.1 without bricking the install. All I have been able to do is a clean install of 6.1.1 which sort of works. Also please provide your hardware info. Oh, you're right, no force reinstall but just Reinstall. I just changed "set default" to '1' inside the grub.cfg, then reboot system and select to reinstall the DSM, I chose to keep my setting and data during install. After install, just changed "set default" back to '0' and update to Update 1 through DSM Control Panel. No any errors during installation. Please see my hardware info in my signature.
  5. Using v1.02a2 loader, just did a force re-install to 6.1.1 from 6.1 then update to Update 1, looks everything goes well.
  6. D.S

    DSM 6.1.x Loader

    Tried fresh install and upgrade from 6.02 for 3615xs, both have the same issue on 3617xs loader. I just changed the loader to 1.02a for 3615xs last night, so far everything looks good up to now.
  7. D.S

    DSM 6.1.x Loader

    I got the same on asrock j3160-itx. Reinstalled yesterday, but today the same. Don't know how to fix it... Would you both provide more information? There are 2 versions of jun's loader, 1. DS3615xs 6.1 Jun's Mod V1.02-alpha.zip 2. DS3617xs 6.1 Jun's Mod V1.02-alpha.zip Which loader did you use? As each one installs a different .pat file. 1. DSM DS3615xs 15047.pat 2. DSM DS3617xs 15047.pat Did you install update 1? Were you able to SSH in? Were you able to access any shared files? I had this happen on one of my test machines which uses a Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 motherboard. I used the DS3617xs 6.1 v1.02-alpha loader. I also installed update 1. I received the same error message you received when trying to connect via Web Browser, "Sorry, the page you are looking for is not found". The error started, like you stated after about 12 hours. After my initial install, I did enable the ssh port. Even though I could not connect via a Web Browser to access the login Web Page, I was able to SSH in. All shared files were accessible via File Explorer. Still troubleshooting. I was using DS3617xs 6.1 Jun's Mod V1.02-alpha & DSM DS3617xs 15047.pat, tried with and without update 1, SSH is okay and all shared files are accessible. Now just changed to DS3615xs 6.1 Jun's Mod V1.02-alpha to see what happen tomorrow.
  8. D.S

    DSM 6.1.x Loader

    Upgrade or fresh install to 6.1, everything looks good. But after one night, i can't login to DSM webpage, it said "Sorry, the page you are looking for is not found". Any one has the same issue and how to fix it? I tried to re-install, but the same issue occur again after over 12hrs.
  9. D.S

    DSM 6.1.x Loader

    Been able to use 4 no issues. Sent from my SM-N920T using Tapatalk Could you advise what config on grub.cfg to make 4 nic work? I tried to add mac address / remove mac, but both can't work. I'm using 2 onboard Intel Lan and one single Intel Lan card with 2 ports.