texasPI

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About texasPI

  • Rank
    Newbie
  1. So is this the best way to go to 5.0?
  2. Youre right, i noticed that when i downloaded it from theSynology website and tried to manually install it.
  3. Youre right, i noticed that when i downloaded it from theSynology website and tried to manually install it.
  4. this didn't work for me Didn't work for me either. EDIT: Did you guys try rm /autoupd@te.info* before running the other commands? That's to remove the previous update download. It's worked before for me and I tried it this time too but it didn't work.
  5. this didn't work for me Didn't work for me either. EDIT: Did you guys try rm /autoupd@te.info* before running the other commands? That's to remove the previous update download. It's worked before for me and I tried it this time too but it didn't work.
  6. Don't know about the second question but for the first, see this: viewtopic.php?f=2&t=1082&start=330#p9060
  7. I got my issue sorted out. I had to delete the previous update file (update 2) before it would allow me to check for new updates. Thanks to tantonsen in this thread: http://xpenology.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=1959 Hi, If ur all ready on Ver2 You must remove files autoupd@te.info from the root folder (rm /autoupd@te.info* via SSH) and follow instructions again: Download DSM update 3, execute code below and finaly install update. sed 's/flashupdateDeb/flashupdateDeb1/' /autoupd@te.info > /autoupd@te.info1 mv /autoupd@te.info1 /autoupd@te.info
  8. I'm having a problem checking for updates. Everything was working fine yesterday and I have not made any changes. Any ideas on what might be the problem? My internet connection is fine.