dragosmp

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dragosmp

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. dragosmp

    NVMe cache support

    Thank you ! root@DiskStation:~# nvme list Node SN Model Namespace Usage Format FW Rev ---------------- -------------------- ---------------------------------------- --------- -------------------------- ---------------- -------- /dev/nvme0n1 2J1820020553 ADATA SX6000LNP 1 128.04 GB / 128.04 GB 512 B + 0 B V9001c01 /dev/nvme0n1p1 2J1820020553 ADATA SX6000LNP 1 128.04 GB / 128.04 GB 512 B + 0 B V9001c01 /dev/nvme1n1 2J1820018995 ADATA SX6000LNP 1 128.04 GB / 128.04 GB 512 B + 0 B V9001c01 /dev/nvme1n1p1 2J1820018995 ADATA SX6000LNP 1 128.04 GB / 128.04 GB 512 B + 0 B V9001c01
  2. Transcoding in plex work only with Plex Pass 12796 ? Sl 0:01 \_ /volume1/@appstore/Plex Media Server/Plex Transcoder -codec:0 h264 -hwaccel:0 vaapi -hwaccel_fallback_threshold:0 10 -hwaccel_output_format:0 vaapi -codec:1 dca -ss 5.9519989999999989 -analyzeduration 20000000 -probesize 20000000 -i /volume1/public/download/Dark Phoenix (2019)/Dark.Phoenix.2019.1080p.BluRay.x264-GECKOS[rarbg].mkv
  3. I don't think if you set the same SN and Mac on several device will still work OK. Try to find a different SN @mervincm I have Intel® UHD Graphics 610 on G5400 gold series is a 9th Gen cpu So it's a good probability that the 9th Gen cpu will work.
  4. root@DiskStation:~# cat /usr/syno/etc/codec/activation.conf {"success":true,"activated_codec":["hevc_dec","aac_dec","aac_enc","h264_dec","h264_enc","mpeg4part2_dec","ac3_dec","vc1_dec","vc1_enc"],"token":" root@DiskStation:~# ls -all /dev/dri/ total 0 drwxr-xr-x 2 root root 80 Sep 21 22:49 . drwxr-xr-x 12 root root 18920 Sep 21 23:01 .. crw-rw---- 1 root video 226, 0 Sep 21 22:49 card0 crw-rw---- 1 root video 226, 128 Sep 21 22:49 renderD128 New Setup: Intel Gold G5400 Gigabyte GA-B365M-DS3H USB: Kingston Loader 1.04b with extra.lzma attached on post 4 or 5 DSM 6.2.2-24922 Update 3 Codec list worked only after I installed Photo Station and added a video. fffmpeg started, only after that codec.conf was availble.
  5. Hi everyone, Can I get some help? root@DiskStation:~# cd /dev/dri -ash: cd: /dev/dri: No such file or directory root@DiskStation:~# cat /usr/syno/etc/codec/activation.conf {"success":true,"activated_codec":["hevc_dec","aac_dec","aac_enc","h264_dec","h264_enc","mpeg4part2_dec","ac3_dec","vc1_dec","vc1_enc"],"token":" Running : [ 0.000000] DMI: HP ProLiant ML10 v2, BIOS J10 05/21/2018 CPU Intel i3-4150 DSM 6.2.2 1.04b Don`t know how to enable it.
  6. - Outcome of the update: SUCCESSFUL - DSM version prior to update: Clean install DSM 6.2.2-24922 - Loader version and model: Jun v1.04b - DS918+ - Using custom extra.lzma: NO - Installation type: BAREMETAL - HP ProLiant ML10v2 - Additionnal comment: reboot required - Outcome of the update: SUCCESSFUL - DSM version prior to update: Clean install DSM 6.2.2-24922 - Loader version and model: Jun v1.04b - DS918+ - Using custom extra.lzma: NO - Installation type: BAREMETAL - HP ProLiant ML10v2 - Additionnal comment: reboot required
  7. - Outcome of the installation/update: SUCCESSFUL - DSM version prior update: DSM 6.2-23739 Update 2 - Loader version and model: JUN'S LOADER v1.03a - DS3615xs - Using custom extra.lzma: NO - Installation type: BAREMETAL - Additional comments: Normal boot does not work. Using Reinstall option. System boots ok
  8. 2017-03-20T10:51:48+02:00 ITData synoscgi_SYNO.Virtualization.Cluster_1_check_status[28880]: ccc/service.cpp:892 Failed to write /tmp/ccc/cache.etcd.state.json 2017-03-20T10:51:55+02:00 ITData synoscgi_SYNO.Virtualization.Cluster_1_create_SYNO.CCC.Cluster_1_create[29036]: ccc/host.cpp:1492 Start to create cluster 2017-03-20T10:51:55+02:00 ITData synoscgi_SYNO.Virtualization.Cluster_1_create_SYNO.CCC.Cluster_1_create[29036]: ccc/host.cpp:1295 Start check before host init 2017-03-20T10:51:55+02:00 ITData synoscgi_SYNO.Virtualization.Cluster_1_create_SYNO.CCC.Cluster_1_create[29036]: extent_pool_rodsp_key_get.c:16 open(/config/rodsys/local_key, O_RDONLY) failed, err=No such file or directory 2017-03-20T10:51:55+02:00 ITData synoscgi_SYNO.Virtualization.Cluster_1_create_SYNO.CCC.Cluster_1_create[29036]: ccc/host.cpp:127 GetLocalStorageKey(): SYNOExtentPoolRODKeyGet(0x7ffe682441e0, 13) failed, err=Failed to open file 2017-03-20T10:51:55+02:00 ITData synoscgi_SYNO.Virtualization.Cluster_1_create_SYNO.CCC.Cluster_1_create[29036]: ccc/host.cpp:1313 Failed to get storage key 2017-03-20T10:51:55+02:00 ITData synoscgi_SYNO.Virtualization.Cluster_1_create_SYNO.CCC.Cluster_1_create[29036]: ccc/host.cpp:1638 Rollback create cluster 2017-03-20T10:51:55+02:00 ITData synoscgi_SYNO.Virtualization.Cluster_1_create_SYNO.CCC.Cluster_1_create[29036]: ccc/service.cpp:246 service pkg-synohostcmdd ...[1] 2017-03-20T10:51:56+02:00 ITData synoscgi_SYNO.Virtualization.Cluster_1_create_SYNO.CCC.Cluster_1_create[29036]: ccc/service.cpp:246 service pkg-synohostcommd ...[1] 2017-03-20T10:51:56+02:00 ITData synoscgi_SYNO.Virtualization.Cluster_1_create_SYNO.CCC.Cluster_1_create[29036]: ccc/service.cpp:246 service pkg-synocccd ...[1] 2017-03-20T10:51:56+02:00 ITData synoscgi_SYNO.Virtualization.Cluster_1_create_SYNO.CCC.Cluster_1_create[29036]: ccc/service.cpp:246 service pkg-libvirtd ...[1] 2017-03-20T10:51:56+02:00 ITData synoscgi_SYNO.Virtualization.Cluster_1_create_SYNO.CCC.Cluster_1_create[29036]: ccc/service.cpp:246 service pkg-etcd_hyper ...[1] 2017-03-20T10:51:56+02:00 ITData synoscgi_SYNO.Virtualization.Cluster_1_create_SYNO.CCC.Cluster_1_create[29036]: ccc/service.cpp:246 service pkg-etcd ...[1] 2017-03-20T10:51:56+02:00 ITData synoscgi_SYNO.Virtualization.Cluster_1_create_SYNO.CCC.Cluster_1_create[29036]: core/utils.cpp:390 Failed to get register_ovs_by_ccc[0x0900 file_get_key_value.c:29] 2017-03-20T10:51:56+02:00 ITData synoscgi_SYNO.Virtualization.Cluster_1_create_SYNO.CCC.Cluster_1_create[29036]: core/utils.cpp:390 Failed to get register_ovs_by_ccc[0x2000 file_get_key_value.c:81] 2017-03-20T10:51:56+02:00 ITData synoscgi_SYNO.Virtualization.Cluster_1_create_SYNO.CCC.Cluster_1_create[29036]: ccc/host.cpp:1391 OVS is not enabled by virtualization, skip unregister 2017-03-20T10:51:56+02:00 ITData synoscgi_SYNO.Virtualization.Cluster_1_create_SYNO.CCC.Cluster_1_create[29036]: Cluster/cluster.cpp:231 Failed to create cluster, [401] 2017-03-20T10:51:56+02:00 ITData synoscgi_SYNO.Virtualization.Cluster_1_create[29036]: Cluster/Cluster.cpp:56 Bad response [{"error":{"code":401},"httpd_restart":false,"success":false}]/ request [{"addr":"172.16.16.1","api":"SYNO.CCC.Cluster","method":"create","version":1,"volume_paths":["/volume5"]}] 2017-03-20T10:54:56+02:00 ITData kernel: [ 294.790449] hpilo 0000:01:00.2: Closing, but controller still active ovs_eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:11:32:D8:09:76 inet addr:192.168.1.240 Bcast:192.168.1.255 Mask:255.255.255.0 ovs_eth1 Link encap:Ethernet HWaddr 00:11:32:FF:AD:E8 inet addr:172.16.16.1 Bcast:172.16.16.255 Mask:255.255.255.0 I have the same error. Same with Open vSwitch on or off. Using XPEnology bootloader for DSM 6.0.2-8451.5.
  9. Thank you so much. It works. https://s22.postimg.org/9yl1rrmld/ilo4.jpg
  10. Thank you for the link, but i`m looking for a new version of hp-ams no iLO. I installed allready iLO 2.50 firmware that works pretty good. It keeps my fans at 18%, But with hp-ams i have all info reported from Syno to iLO (ex: fan, temperature, ip on nics, controller and drive informations). DSM 5.2 with hp-ams worked pretty good. But now if I try to compile a new version for this kernel I get stuck on some things
  11. On DSM 6 i got fan at 18-21% But i`m more interested in info to be displayed in ilo
  12. Hello, Anyone managed to install hp-ams on DSM 6 ? TY
  13. Thanks for the reply. For me it was a hardware problem. The ram never reached more then 20%. Most likely it was the motherboard. Now I have a new configuration: Motherboard Gigabyte GA-C1037UN Cpu Integrated Intel Celeron 1037U 2*1.8Ghz Ram 1* ddr3 2gb NIC 2 X gigabit on motherboard 3 hdd * 1tb For what I saw I think it was o problem with hdd in hibernation. The new configuration works perfectly. Now I have 14 days uptime and it works perfectly.
  14. Hi Guys, I recently installed 4.2 on a Core2Duo xpenology with 2 GB of DDR2 RAM. after I configured most of the dsm options it started to freeze. Random crashes sometimes after 4 hours sometimes after 2 hours and I can not see why. ( same issue on 4.3) At this point the only thing installed is the download station. has anyone had this problem?