GatekeeperZA

Members
  • Content Count

    61
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GatekeeperZA

  1. Update all can be found at : so if anyone else is struggling to find the downloads http://www.outfoxed.net/perc5i/
  2. yes but wanted to know if that's for the correct card..?
  3. Problem is : Price : US $35.00 Approximately ZAR 533.29 <--- which is fine Shipping to south africa : $60.00 (approx. ZAR 914.22) <--- which is insane. would rather try flash the ones i have.
  4. Thanks. would you be able to provide more info on how to do this as I have not used a raid card before 1. how do I use the IT mode <--- this will figure out 2. What firmware would I have to flash to it if you could provide a link would be much appreciated. .. ? <--- well this is the main question.. Please see attached link to the pic of the card : https://drive.google.com/file/d/0B9duGC ... sp=sharing The chipset seem to be : LSISAS1068 BO Thanks for the advice.
  5. Hey guys wanted to find out if this card is compatible with xpenology Dell : CN-0MX961-13740 Perc 5/I http://www.overclock.net/t/359025/perc- ... benchmarks also would like to find out how many drives this controller would support. if anyone is running these cards please advise on how your install went and any issues. I'm planning my latest build with 2x of these just want to get my facts straight. Please advise. Thanks again.
  6. Appologies. my issue is on the 5.2 but same issue. shares not showing up in windows. I cannot map get an access denied error. even as admin ive tried to flushdns, manual, static and dhcp leases workgroup is correct. although it sometimes does allow me to use \\192.x.x.x to access the shares. sometimes via hostname \\server any ideas would be helpful its good to know the issue persists from 5.1 - 5.2 though
  7. Im still sitting with the issues of shr expanding. on 5.1 -5022 update 2 had to force reboot as there was nothing going on with the storage manager. 0.00% any one have any thoughts that will help. I am currently running the test img supplied with still no luck...
  8. Ive been running xpenology for 2 years no no failures no issues HP microserver N54L and N45L
  9. ok so it wont "turn off the system" it will stay on but unmount and stop services ..? is that correct .. ?
  10. Ok please can someone help. I noticed something strange. When the power fails and my ups kicks in my system does not shut down. is this normal and if so how do I enable it to shutdown when running on ups... ? This happens on all 3 my microservers 2 on different ups'es any clarity or workaround would be great.
  11. Thanks for the heads up. im downgrading my test rig now to check will confirm later. is so maybe it works on the minor updates will check on major updates as well.
  12. Ok please can someone help. I noticed something strange. When the power fails and my ups kicks in my system does not shut down. is this normal and if so how do I enable it to shutdown when running on ups... ? This happens on all 3 my microservers 2 on different ups'es Please help as power in my area is not great...
  13. Sorry for the stupid question. how do I/We know if the drive hibernation works or not If so can someone kindly help me and explain how to enable it.. ?
  14. how do you know if your system has been compromised.. ?
  15. So you're telling me we can just use the update in the control panel now... ?
  16. When I try and update my bootloader form GnoBoot to NanoBoot my homes directories become inaccessible as well as my system crashes. Is there any way around this, or am i doing something wrong that has caused this, does/has anyone had this issue and how do i overcome. I have been forced to switch back to GnoBoot... Please help guys.
  17. please explain steps to upgrade to 4493 with GnoBoot please.
  18. did u select gnoboot.me when doing the install. Please post exact steps and versions..
  19. I had the same issue when I ran nanoboot. reveted back to gnoboot and all worked again, did not know what causes it though.
  20. Confirmed 1 Server working 100% with WOL now, the second server has 2 nics running LACP has anyone tried WOL with a bonded nics... ?
  21. I have not checked, am having some issues with nanoboot prefer staying with gno it just works.
  22. Confirmed. WOL does not work on x86 or x64, N54L and N40L