icest0rm

Members
  • Content count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About icest0rm

  • Rank
    Junior Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. hi all, i'm on XPenology 6 thanks to the old VM (with DSM 6.0.1 from oktisme here) inside ESXi 6 on a Microserver G8. I've seen that there's are now a few alternatives (DSM 6.0.2 loader by jun or bootloader 2.2/2.3 -soon- by quicknick) what would you advice as best solution to use? what's the best path to switch to this bootloader (I think the patched kernel in my VM doesn't support newest version of DSM right?)? make a new VM with this bootloader and then add my 2 RDM to it and then upgrade DSM? thanks for suggestions!!
  2. icest0rm

    Working DSM 6

    hi all, i'm on XPenology 6 thanks to the old VM (with DSM 6.0.1 from oktisme here) posted time ago in this thread (inside ESXi 6 on a Microserver G8). I've seen that there's are now a few alternatives (DSM 6.0.2 loader by jun or bootloader 2.2/2.3 -soon- by quicknick) what would you advice as best solution to use? what's the best path to switch to this bootloader (I think the patched kernel in my VM doesn't support newest version of DSM right?)? make a new VM with this bootloader and then add my 2 RDM to it and then upgrade DSM? thanks for suggestions!!
  3. icest0rm

    Working DSM 6

    did you use an original SN+MAC or not for quickconnect to work? i'm using pairs generated by online utilities but can't get it to work I use a generated one and the iOS app works perfect. Very strange. I cannot login to synology account inside dam because i get unknown error.
  4. icest0rm

    Working DSM 6

    did you use an original SN+MAC or not for quickconnect to work? i'm using pairs generated by online utilities but can't get it to work
  5. icest0rm

    Working DSM 6

    anyone succesfully activated quickconnect or there's no way on DSM 6.0 actually?
  6. icest0rm

    dsm 6.0

    quickconnect a me da continuamente errore se provo ad attivare il servizio (errore sconosciuto). btrfs funziona
  7. icest0rm

    Working DSM 6

    Hi, I used okitsme's Workstation files on page 7 (oktisme » 16 Jun 2016 11:33). Converted the vm with VMware standalone converter. I used hardware version 10 and changed the nic to 1000e before converting. No install, booted straight away with the run option, has been working since. There's a ready made one from haydibe I didn't notice until now, might be a more straightforward way, also on page 7. I'm using that on my ESXi and it's working OK.
  8. icest0rm

    Working DSM 6

    What you wrote is for "Linux guests" but you should look for "Linux hosts". Linux guest is the VM. Inviato dal mio SM-G920F utilizzando Tapatalk
  9. icest0rm

    Working DSM 6

    sorry, dunno why but tought you were referring to ESXi...don't mind what I wrote
  10. icest0rm

    Working DSM 6

    if you boot with the iso of 6 it should prompt you to upgrade.
  11. icest0rm

    Working DSM 6

    working on my end. I have created from scratch a volume raid 1 on 2 rdms with btrfs...now it's ok...had some problems at the beginning with errors on volume, but creating it from scratch deleting all data and then reversing inside again made it works good at least till now.
  12. icest0rm

    Working DSM 6

    I have it working in a VM under ESXi6u2 with 1 volume raid 1 on btrfs Inviato dal mio SM-G920F utilizzando Tapatalk
  13. icest0rm

    Working DSM 6

    does quickconnect works for you?
  14. icest0rm

    Working DSM 6

    ok got my RDM back working by manual editing the vmx
  15. icest0rm

    Working DSM 6

    I spotted the bug to the hostui developers. With DSM 5 I used the vShpere Client to add RDM drives because they are under SCSI controller which is supported. On DSM 6 SCSI module is not loaded on kernel thus it's not working. Using VMware Workstation connected to the ESXI node I can add them under the SATA controller but it's throwing me an error at the end of the wizard. I'll try editing the vmx file manually and let's see if it works.