daverdfw

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About daverdfw

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I am using the 3617 and sure I can give it a try. I have done the downgrade before so as a last ditch effort i could do that. Thanks!
  2. So I was running 6.1 and wanted to get up to the 6.2 branch. I was running jun's 1.02 loader. So I copied the info from the grub.conf I needed for the new USB stick using 1.03b. Was able to boot up and d the migration to 6.2 After reboot, I have no network at all. this board is using a 82574L Intel nic, which looks supported in the 6.2 branch. So what should I do next? I am kinda at a loss why the network isnt working now. Thanks!
  3. Last time I did an upgrade, I created a new USB with new Jun's loader then I believe I had to go through some upgrade procedure. Is that still the way? I can't seem to find any topic on this specifically. thanks!
  4. Is there anything I need to do with the USB driver with Jun's loader or can I just do normal software upgrades from inside DSM? Thanks!
  5. daverdfw

    DSM 6.1.x Loader

    If I want to change my SN and Mac after I have installed, how can i? I tried taking the USB drive and mouting it in Linux but there is no grub.conf and when the system is booted there is no /boot drive? found it, just had to manually mount the /dev/sdb1 partition.
  6. Thanks! I was able to upgrade just fine. I am on an Intel box. I am now on DSM 6.1.1-15101 Update 4
  7. So I wanted to make sure I verified this before doing it. I should be able to upgrade from 6.0.2 to 6.1.1 by creating a new USB drive with Jun's loader 1.02a and then going through migration assistant on find.synology.com . Does anyone know of any issues ? I have tried reading through some of the other threads but they have so many pages and are hard to sort. thanks!
  8. I updated on my baremetal, it tells me to go to find.synology.com but its not back on the network. Any ideas?
  9. well that was obvious, for some reason HyperThreading was turned off in the BIOS.
  10. Hey all, New user to XPEnology. Have everything working great, only thing I noticed is my Atom D525 cpu which has 2 cores, is only being seen as 1 core by DSM whenever I do a cat /proc/cpuinfo is this normal? Here is the output of the command DiskStation> cat /proc/cpuinfo processor : 0 vendor_id : GenuineIntel cpu family : 6 model : 28 model name : Intel® Atom CPU D525 @ 1.80GHz stepping : 10 microcode : 0x107 cpu MHz : 1799.976 cache size : 512 KB physical id : 0 siblings : 1 core id : 0 cpu cores : 1 apicid : 0 initial apicid : 0 fpu : yes fpu_exception : yes cpuid level : 10 wp : yes flags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe syscall nx lm constant_tsc arch_perfmon pebs bts rep_good nopl aperfmperf pni dtes64 monitor ds_cpl tm2 ssse3 cx16 xtpr pdcm movbe lahf_lm dtherm bogomips : 3599.95 clflush size : 64 cache_alignment : 64 address sizes : 36 bits physical, 48 bits virtual power management: