XPEnoboot 5.2-5967.1 (17/07/2016)

Qui potete lasciare le vostre domande e suggerimenti in lingua italiana

Re: XPEnoboot 5.2-5967.1 (17/07/2016)

Postby asrvid » 04 Dec 2016 11:09

Wow, nice!!!!!!!! Thanks guys!!!!!!!!!!!
asrvid
 
Posts: 1
Joined: 04 Dec 2016 11:08

Re: XPEnoboot 5.2-5967.1 (17/07/2016)

Postby jakeandchase » 06 Dec 2016 02:32

Does anyone know if I can update to this straight from 5.2.-5565.2?

Thanks
jakeandchase
 
Posts: 5
Joined: 02 Jun 2015 23:06

Re: XPEnoboot 5.2-5967.1 (17/07/2016)

Postby nemesis122 » 06 Dec 2016 05:56

hi all
it seems the downloadsite is offline.
BR

Michael
Specs:
XPEnology DSM 5.2 Update 3
Intel Xeon E3
16 Gb Ram
30TB WD Red
Apps:
Plex, Virtualbox, Downloadstation, Docker.
Dockers ;
Pyload , Jdownloader2, Deluge.
On Virtualbox:
Windows7
nemesis122
 
Posts: 54
Joined: 06 Aug 2014 11:08

Re: XPEnoboot 5.2-5967.1 (17/07/2016)

Postby Polanskiman » 09 Dec 2016 01:55

CASE: Lian Li PC-Q25B MB: Gigabyte H97N-WIFI (rev. 1.0) CPU: Intel G3220 PSU: Seasonic Platinum-860 HDD: WD RED 2 x 2TB RAM: 16GB
BOOT USB: SanDisk Ultra Fit 16GB LOADER: Jun's v1.01 loader DSM: DSM 6.0.2-8451 Update 9 HOWTO: Tutorial DSM 6.0
User avatar
Polanskiman
 
Posts: 695
Joined: 09 Aug 2014 05:15

Re: XPEnoboot 5.2-5967.1 (17/07/2016)

Postby deejaysyky » 09 Dec 2016 05:46

Try it here love xpenology project and thank Tim xpenology
Code: Select all
 http://xpenology.net/
deejaysyky
 
Posts: 7
Joined: 15 Dec 2015 16:25

Re: XPEnoboot 5.2-5967.1 (17/07/2016)

Postby gquiring » 28 Dec 2016 01:36

I tried installing on a TheCUS N5550 NAS server. USB boot stick worked fine, I was able to see the NAS and install 5.2. When it was all done the state is 'recoverable'. I have clicked the recover button several times now but it's not fixing anything. Any ideas?
gquiring
 
Posts: 9
Joined: 26 Dec 2016 23:41

Re: XPEnoboot 5.2-5967.1 (17/07/2016)

Postby Brenza » 28 Dec 2016 15:31

Hello everybody, I've been runing XPEnology for more than a year now and averything works great except recently I started loosing some ping..

I'm running XPEnology in a virtual environment under Hyper-V 2016, I've 3 virtual machines on that server and the only one to present this problem is XPEnology (the other 2 are win server 2016 vms).

Do you know what may be the possible cause?
I already installed the last broadcom drivers on the server and tried to disable VMQ on the network adapter but without any success.
I'm running 5.2-5967.1
Brenza
 
Posts: 15
Joined: 27 Nov 2014 20:41

Re: XPEnoboot 5.2-5967.1 (17/07/2016)

Postby WayneG400 » 30 Dec 2016 13:38

Super Excited bout this... A big Shout OUT and Thanx for all the hard work guys
WayneG400
 
Posts: 1
Joined: 30 Dec 2016 12:41

Re: XPEnoboot 5.2-5967.1 (17/07/2016)

Postby mahojazz » 05 Jan 2017 00:12

Same here. Only managed to get the .pat file. But not the xpenoboot.img. no chance to try out.

Sent from my SM-N910G using Tapatalk
mahojazz
 
Posts: 2
Joined: 13 Jul 2016 10:53

Re: XPEnoboot 5.2-5967.1 (17/07/2016)

Postby zesudite34 » 06 Jan 2017 07:46

hi everyone, happy new year ;-)

i've got a problem (excuse me for my English, i'm French) i can't add any hard-drive with my xpenology i've bought an SAT card and it doesn't work anymore...
does anybody have got a solution please?

thanks, seb
zesudite34
 
Posts: 6
Joined: 30 Dec 2016 19:20

PreviousNext

Return to ITALIAN section



x